Logo
Uutta Elämää Uutta Elämää

Kierrätys

Lahjoita turhat tavarat kierrätykseen

Kierrätyskeskus vastaanottaa kierrätyskelpoista tavaraa pääasiassa yksityistalouksilta. Voit lahjoittaa huonekaluja, valaisimia, kodintarvikkeita, vaatteita, harrastusvälineitä, rakennustarvikkeita ym. ehjää ja puhdasta tavaraa. Sähkö-ja elektroniikkalaitteet otetaan vastaan tuotteen kuntoon katsomatta. Kierrätyskelpoisen tavaran vastaanotto on maksutonta. Kierrätyskelvottomasta tavarasta peritään jätemaksu. Yrityksiä ja suurempia tavaraeriä tuovia pyydetään sopimaan tavaroiden vastaanottamisesta etukäteen. Tavaroiden tuonnille ja viennille voi tilata kuljetuksen. Nyt uutena palveluna otamme vastaan veloituksetta myös kaiken lehti- ja kirjepaperin, sekä pahvin. Näiden keräilyastiat sijaitsevat vastaanoton kentällä.

Vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä

Kierrätys on Mikkelin Toimintakeskuksella vastuullista toimintaa ympäristön ja työllisyydenhoidon hyväksi. Lahjoittamalla kierrätettäväksi kelpaavat tavarat Kierrätyskeskukselle tuet kestävää kehitystä ja mahdollistat sen, että Mikkelin Toimintakeskus voi työllistää pitkään työttömänä olleita mikkeliläisiä.

Lentokentänkadulla sijaitsevan vastaanoton kautta kulkee vuosittain satoja huonekaluja, kodinkoneita, sähköelektroniikkaromua ja vaarallista jätettä. Vaarallisen jätteen sekä sähkö- ja elektroniikkaromun (SER) osalta Kierrätyskeskus toimii ensisijaisesti kotitalouksien vastaanottopisteenä. Yritysten tulee viedä vaarallinen jäte sekä isot SE-laitteet suoraan Metsäsairilan jäteasemalle.

Lentokentänkatu 17
50150 Mikkeli

Kuljetusten tilaus, 010 3272910
ma - to 8.30 - 16.00
pe 8.30 - 14.00


Tavaran vastaanotto, 050 325 6072
ma - pe 8.00 - 17.30
la 10.00 - 14.00

 

Toimialapäällikkö, kierrätystoiminta
Raimo Ruhanen, 050 595 3092