Logo
Uutta Elämää Uutta Elämää

Uutta Elämää Yrittäjänkatu

Mikkelin Toimintakeskuksen tunnetuin toiminnan osa ovat Uutta Elämää-myymälät. Myymälöitä on tällä hetkellä kaksi, Yrittäjänkadun pajatuote-myymälä ja Lentokentänkadun kierrätysmyymälä. Yhdistykselle kierrätykseen lahjoitetut tavarat tulevat myyntiin huolellisen lajittelu-, kunnostus-, huolto- ja korjausprosessin jälkeen Lentokentänkadun myymälään.

Uutta Elämää-myymälä Yrittäjänkadulla löytyvät eri pajoilla valmistetut paja- ja uusiotuotteet, niin pehmeät kuin kovat materiaalit. Kauratyynystä kuorma-autonvanteesta rakennettuun grilliin. Puupajalla kunnostetut huonekalut löydät myös tästä osoitteesta.
Samoin yhdistysyhteistyökumppaneiden tuotteet.
Osa tilaustuotteiden mallikappaleista on myymälässä esillä. Täällä näet miltä esim. pieni maitolaituri tai leikkimökki näyttää. 

Jos olet kiinnostunut kierrätysmateriaaleista valmistetuista tuotteista, tämä on oikea ostopaikka juuri sinulle!

Myymälässä sijaitsee myös pieni kahvila, josta saat edulliseen hintaan tuoreet suolaiset ja makeat kahvileivät, jäätelöt ja juomat.

Uutta Elämää-myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Otavankadun bussipysäkki sijaitsee aivan vieressä ja iso parkkipaikkamme on maksuton. Bussiaikataulut löydät tästä linkistä

 

Tervetuloa edullisille ostoksille Yrittäjänkadulle!!

Yrittäjänkatu 30
50130 Mikkeli
Myymälä, 050 436 1344

Riitta Pilssari
Markkinointi -ja viestintävastaava
050 438 3178

Heikki Siitonen
Toimialapäällikkö, liiketoiminta
050 433 5083