Logo
Uutta Elämää Uutta Elämää

Avoimet työpaikat muissa yhdistyksissä

Etelä-Savon Liikunta ry

Kahvilatyöntekijä/Caddiemaster, 1 paikka

Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelutyö Mikkelin Golfin klubirakennuksessa (Lentokentänkatu 2). Eriteltyinä työtehtävinä kahvilan työntekijänä toimiminen ja Golfklubin Caddiemasterin tehtävät.  

Vaatimuksena on hygieniapassi ja anniskelupassi. 

Työ alkaa huhti-toukokuussa. Työaika 38h/vko, ajoittuen klo 9-21 välille ma-pe.

Edellyttää palkkatukioikeutta.

 

Mikkelin Seudun Invalidit ry

Avustaja, 2 paikkaa

Avustajan tehtäviin kuuluu kahdenkeskistä avustamista vapaa-ajan harrastuksissa (ulkoilu, liikunta, kulttuuri ym.) ja asioinnissa (kauppa, pankki jne) avustettavan omassa ympäristössä. Avustajan työ ei sisällä kodinhoitoa eikä terveydenhoidollisia tehtäviä. Avustaja ei tarvitse ajokorttia eikä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaan työhön perehdytetään.

Edellyttää mahdollisuutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen.

Toinen paikka täytetään heti kun sopiva hlö löytyy ja toinen alkaa kesäkuun alusta.

Siistijä, 1 paikka

Siistijän työhön kuuluu ylläpitävät kotisiivoukset (ei suursiivouksia) sekä Toimintakeskus Lahdenpohjan, MSI ry:n toimiston ja Estery-talon siivous.

Edellyttää mahdollisuutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen ja innokkuutta työtehtäviin.

Työ alkaa kesäkuussa.

 

Mikkelin Työttömät ry

Keittiötyöntekijä/kokki, 1 paikka

Mikkelin Työttömien ruokalassa valmistetaan ja tarjoillaan arkipäivisin lounasta 40-70 hlölle. Lisäksi järjestetään tilauksesta erilaisia kahvituksia ja tilaisuuksia, arki-iltaisin ja viikonloppuisin. 

Keittiön työtehtäviin kuuluu mm. ruuan esivalmistelutehtävät, ruuan valmistus, kassa- ja asiakaspalvelutyö, ilta- ja viikonlopputilausten hoitaminen, puhtaanapito- ja astiahuoltotyöt sekä muut keittiöön liittyvät työtehtävät.

Edellyttää oikeutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen, alan koulutusta/osaamista ja kykyä työskennellä itsenäisesti tilanteen niin vaatiessa.

Työ alkaa huhtikuussa.

Siistijän tehtävät Toimintakeskuksen eri toimipisteissä, 1 paikka

Siistijän tehtäviin kuuluu mm. henkilökunnan taukotilojen, wc-tilojen, toimistojen ja yleisten tilojen puhtaanapito ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen eri toimipisteissä (kuitenkin n. 1 kohde/työpäivä). Mahdollisuuksien mukaan myös keittiössä avustavat työtehtävät (ruuan esivalmistelut, astiahuolto, puhtaana pito) Mikkelin Työttömien ruokalassa.

Työpisteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia (Rantakylän karikon alue - Mikkelin keskustan välillä).

Työaika on ma-pe klo 8-16 välillä.

Edellyttää oikeutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen, reipasta mieltä, kykyä työskennellä itsenäisesti ja vaihtelevissa työympäristöissä sekä kiinnostusta siistijän tehtäviin.

 

 

 

Asiakasohjaus
010 327 2930