Logo
Uutta Elämää Uutta Elämää

Kierrätyskeskus, Lentokentänkatu 17

Elektroniikkalaitteiden korjaaja, 1 paikka

Sähkömoottori- ja elektroniikkapajalla testataan ja korjataan kierrätykseen tulleita elektroniikkalaitteita, mm. cd-soittimia, televisioita, kaiuttimia, lamppuja, patterikäyttöisiä lasten leluja, puhelimia sekä muita erilaisia sähkömoottorikäyttöisiä laitteita. Työtehtäviin kuuluu laitteiden huoltoa, korjausta ja tarkistettujen laitteiden raportointia.

Edellyttää osaamista ed. mainituissa tehtävissä sekä mahdollisuutta  palkkatukeen.

Polttomoottori- ja polkupyöräpajan apuohjaaja, 1 paikka

Polttomoottoripajalla testataan, korjataan ja huolletaan polttomoottorikäyttöisiä pienkoneita, kuten esimerkiksi ruohonleikkureita ja moottorisahoja. Polkupyöräpajalla taas huolletaan ja kunnostetaan kierrätykseen tulleita polkupyöriä. Pajojen työtehtäviin kuuluu myös työtilojen puhtaanapito ja välineiden huolto sekä myyntiin menevien tuotteiden hinnoittelu. Apuohjaaja osallistuu pajojen työtehtävien tekemiseen sekä samalla ohjaa, neuvoo ja opastaa muita työntekijöitä eli toimii pajalla ns. nokkamiehenä.

 

Edellyttää oikeutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen, osaamista polttomoottoreiden tai polkupyörien korjaamisessa sekä kiinnostusta ohjaamistehtäviin.

Asiakasohjaus
010 327 2930