Logo
Uutta Elämää Uutta Elämää

Kierrätyskeskus, Lentokentänkatu 17

Siistijä, 1 paikka

Siistijän tehtäviin kuuluu myymälän, tuotantotilojen sekä sosiaalitilojen siivoustyöt ja puhtaanapito sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Edellyttää mahdollisuutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen.

Työ alkaa toukokuussa.

Autonkuljettaja, 1 paikka

Toimintakeskuksen autoilla kuljetaan erilaista tavaraa asiakkaiden kotiin ja haetaan asiakkailta tavaraa, jonka he haluavat lahjoittaa Kierrätyskeskukselle. Autonkuljettavat myös tavaraa Toimintakeskuksen eri toimipisteiden välillä. Autonkuljettajat työskentelevät kuljetuksen hommien lisäksi Kierrätyskeskuksen tavaran vastaanotossa.

Autonkuljettajat työskentelevät eri vuoroissa ma-pe klo 8-18 ja la klo 10-14.

Edellyttää mahdollisuutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen ja ajokortin, jolla saa ajaa pakettiautoa. Suositeltavaa on, että henkilöllä olisi myös oikeus kuljettaa pientä peräkärryä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa (raskaita nosteluja) sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Työ alkaa toukokuussa.

Polttomoottoripajatyöntekijä, 1 paikka

Polttomoottoripajalla testataan, korjataan ja huolletaan polttomoottorikäyttöisiä pienkoneita, kuten esimerkiksi ruohonleikkureita ja moottorisahoja. Korjauskelpoiset koneet korjataan ja puhdistetaan myyntikuntoon. Korjauskelvottomat koneet puretaan ja hyödynnetään niistä saatavat varaosat. Työtehtäviin kuuluu myös työtilojen puhtaanapito ja välineiden huolto sekä myyntiin menevien tuotteiden hinnoittelu.

Edellyttää mahdollisuutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen ja osaamista ko. tehtäviin.

Työ alkaa sopivan hlön löydyttyä.

Asiakasohjaus
010 327 2930