Logo
Uutta Elämää Uutta Elämää

Sosiaalinen kuntoutus

Mikkelin Toimintakeskus järjestää naisten ja miesten hyvinvointiryhmiä sekä ryhmätoimintaa nuorille aikuisille. Hyvinvointiryhmien kulmakiviä ovat luonto, yhdessä tekeminen ja muiden ryhmäläisten antama vertaistuki. 

Hyvinvointiryhmissä on mahdollisuus jakaa kokemuksia arjesta ja saada tukea omaan elämänhallintaan, lisätä tietämystä terveydestä, itsensä hoitamisesta, talousasioista ja muista mieltä askarruttavista asioista.

Ryhmätoiminnan aikana liikutaan ja oleillaan luonnossa, harjoitellaan tietoisuustaitoja, tehdään tutustumiskäyntejä, laitetaan ruokaa ja tutustutaan työpajojen työtoimintaan. Toiminta on siis monipuolista ja osallistujat saavat myös itse ideoida ja suunnitella yhdessä oman ryhmänsä tekemistä.

Jos olet ollut pitkään työttömänä tai kokonaan työelämän ulkopuolella ja haluat osallistua hyvinvointiryhmään, ota yhteyttä asiakasohjaukseen puh. 010 327 2930.

Mikkelin Toimintakeskus ry kehittää sosiaalisen kuntoutuksen ryhmäpalveluita kaksivuotisessa Muuntamo-hankkeessa vuosina 2016 - 2017. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Lisätietoa hankkeesta: Sanna Tiihonen-Korppi (projektipäällikkö) puh. 050 435 3841 ja Annastina Tsutsunen (ryhmävalmentaja) puh. 050 349 6078