Suoraan sisältöön

Valmennusta erilaisiin elämäntilanteisiin

Uutta elämää Duuni tuottaa myös valmennuspalveluita.

Meillä on muotoiltu erillisiä palveluita omiin ja yhteistyökumppaneiden tarpeisiin, joita voidaan toteuttaa työjaksoon liittyen tai erillisenä ostopalveluna tarpeiden mukaan.

Kartoittaviin palveluihin kuuluu laaja-alainen työ- ja toimintakyvyn toiminnallinen arviointipalvelu sekä pienimuotoisempi työjaksoon liitettävä työ- ja toimintakyvyn arviointi.

Laaja-alainen työ- ja toimintakyvyn toiminnallinen arviointipalvelu on tarkoitettu sinulle työtön ja/tai toistaiseksi lomautettu työnhakija, joka tarvitset selkeän ja kantaaottavan lausunnon työ- ja toimintakyvystäsi ja siihen vaikuttavista seikoista. Arviointipalvelun tarkoituksena on auttaa tekemään ammatillinen jatkosuunnitelma työllistymisen edistämiseksi tai muista sinulle sopivista toimista esim. hoito- ja kuntoutusmahdollisuuksista. Arviointipalvelu voi tuoda esiin mahdolliset työllistymisen esteenä olevat seikat kuten esimerkiksi terveydelliset, sosiaaliset tai taloudelliset syyt.

Arviointipalvelujakson toteutus suunnitellaan työ- ja toimintakykysi, sekä palvelutarpeesi mukaan. Arviointijakso kestää noin 10 päivää, enintään 70 tuntia. Se sisältää työ- ja toimintakyvyn arviointiin liittyviä keskusteluja, testejä ja käytännön työtehtävien tekemistä. Sinun on mahdollisuus suorittaa työtehtäviä esimerkiksi Uutta elämää Groupin työosastoilla eri ammattialojen tehtävissä. Palvelun ajan tukenasi on oma työntekijä.

Palveluun ohjautuminen tapahtuu TE-toimiston tai Kuntakokeilun oman asiantuntijan kautta.

Katso video palvelusta.

Elintapaohjausta on mahdollista saada työjaksosi aikana meidän koulutetuilta elintapaohjaajiltamme.

Lisätiedot

010 327 2930 ma-to 9:00-15:00, pe 9:00-12:00

Tyhjä

Valmennuspajat

Vahvuudet ja osaaminen

CV-paja ja avoin hakemus

Valmistaudutaan työhaastatteluun

Työelämän lainsäädäntö

Työhyvinvointi

Koulutusvalmennus