Suoraan sisältöön

Lahjoita turhat tavarat kierrätykseen

Tavaran vastaanotto nyt Kierrätyksen ja lajittelun keskus Kiepissä Mikkelin EcoSairilassa. Osoite: Kiertotaloudenkatu 18 (ent.Metsä-Sairilantie 18), 50800 Mikkeli.

Kierrätyksen ja lajittelun keskuksessa Kiepissä vastaanotamme kierrätyskelpoista tavaraa pääasiassa yksityistalouksilta.

Voit lahjoittaa ehjiä ja puhtaita huonekaluja, valaisimia, kodintarvikkeita, vaatteita, harrastusvälineitä, rakennustarvikkeita tai muuta ehjää ja puhdasta tavaraa. Sähkö- ja elektroniikkalaitteet otamme vastaan tuotteen kuntoon katsomatta. Kierrätyskelpoisen tavaran vastaanotto on maksutonta. Kierrätyskelvottomasta tavarasta peritään aina jätemaksu Metsäsairila Oy:n​ toimesta.

► Katso video kuinka tarkastamme saapuneet tavarat

Yrityksiä ja suurempia tavaraeriä tuovia pyydämme sopimaan tavaroiden vastaanottamisesta etukäteen. 

Tavaroiden tuonnille ja viennille voi tilata myös kuljetuksen.

Vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä

Kierrätys on Uutta elämää Groupille vastuullista toimintaa ympäristön ja työllisyydenhoidon hyväksi. Lahjoittamalla kierrätettäväksi kelpaavat tavarat meille, tuet kestävää kehitystä ja mahdollistat sen, että Uutta elämää Group voi työllistää pitkään työttömänä olleita mikkeliläisiä.

Kiertotaloudenkadulla (ent. Metsäsairilantie) sijaitsevan vastaanoton kautta kulkee vuosittain satoja huonekaluja, kodinkoneita ja sähköelektroniikkalaitteita. 

Tavaran vastaanotto

Tavaran vastaanotto 22.02.2021 alkaen Kierrätyksen ja lajittelun keskus Kiepissä Mikkelin EcoSairilassa. Osoite: Kiertotaloudenkatu 18 (ent. Metsä-Sairilantie 18), 50800 Mikkeli.

Kieppiin voi tutustua ennakolta myös virtuaalisessa ympäristössä https://www.thinglink.com/card/1494250486415491073

Huomioithan, että vastaanotto on tarkoitettu pääasiassa yksityistalouksille. Yrityksiä pyydämme ottamaan aina etukäteen yhteyttä vastaanottoon. Myös suurempien erien ollessa kyseessä pyydetään ottamaan yhteyttä etukäteen. Tällaisia ovat esim. kuolinpesien tai toimistojen tyhjennykset.

Kaikkien vastaanotettavien tavaroiden yhteinen nimittäjä on kierrätyskelpoisuus! Tavaroiden tulee olla ehjiä ja puhtaita. Jos kaluste on purettu, on kaikkien osien, myös kiinnitystarvikkeiden, oltava mukana toimituksessa.

Kuvassa peräkärry- ja pakettiautokuormia tuovien asiakkaiden ajoreitit.

1 Kieppi-halli
Renkaat ja vanteelliset renkaat
3-5 Puutarhajätteet, risut ja puujäte
Multa ja pihatuotteet